ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Από τις προηγούμενες περιόδους τα πράγματα έχουν μεταφερθεί από τα εντελώς ανοιχτά σε τεράστιες μητροπολιτικές τοποθεσίες και πόλεις, καθώς και μια αντίθετη μέθοδος μετακίνησης. Τα αποθέματα έχουν σχεδόν ανταλλαγεί με διασυνδεόμενα και απομακρυσμένα έθνη. Το καλύτερο μοντέλο είναι το απαρχαιωμένο Silk Route. Το μάθημα Silk επεξεργάζεται διαφορετική τεχνική μεταφοράς όπως φαίνεται από την περιοχή. Ενώ σε ξεκάθαρα σημεία οι καμήλες χρησιμοποιούνταν για να μετακινούν τα πράγματα ως συνοδεία, στις παραλιακές περιοχές τα πλοία ήταν η τάση για τεχνική μεταφοράς.

Μεταφορές πραγμάτων, ανύψωση στη γενική οικονομία

Η μεταφορά πραγμάτων είναι ένας ευρύς όρος που συνδυάζει μερικά είδη ασκήσεων και στρατηγικών για τη μεταφορά. Η μετακίνηση συνηθισμένων ουσιών από ορυχεία ή δασική περιοχή μεταφορικη εταιρεια σε γραμμές δημιουργίας, αποστολή του ολοκληρωμένου πράγματος σε επιχειρηματικές περιοχές, ροή πραγμάτων σε διαφορετικά δίκτυα αγοραστών είναι μόνο ένα κομμάτι από τις ασκήσεις που υπάγονται στην κατηγορία, γενικά.

Ένα άλλο μοντέλο που μπορεί να δοθεί είναι αυτό των πράσινων προϊόντων που μεταφέρονται σε μια μονάδα επίβλεψης τροφίμων. Στη συνέχεια, τα ρυθμιζόμενα αποθέματα επιβλέπονται σε αποθήκη για να μετακινηθούν σε εστίες μαθημάτων.

Η μέθοδος μεταφοράς που χρησιμοποιήθηκε σε αυτόν τον κύκλο θα κινηθεί ολοκληρωτικά ανάλογα με τον όγκο των προς μετακίνηση πραγμάτων, τη φρικτή και τη γεωλογική γεωγραφία της περιοχής. Σήμερα τα πράγματα μετακινούνται, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών δομών για τμήματα οχημάτων που προτρέπουν τις μεταφορές. Μεταφορικά περάσματα κοντά σε ιδανικές πρακτικές και δεσμεύσεις υποχρεώσεων έχουν μείνει ενήμεροι για την ανταλλαγή από διάφορες περιοχές του πλανήτη.

Η ικανή μεταφορά των πραγμάτων εξαρτάται από

Οχήματα υποδομής ή πλαίσιο για τις μεταφορές
Προσπάθειες και σύνδεση
Προμήθεια και χρήση ενέργειας ή καυσίμων
Οι διάφοροι τρόποι μεταφοράς πραγμάτων

Του δρόμου

Το Street Transportation (Roadways) είναι η πιο οργανωμένη τεχνική μεταφοράς που χρησιμοποιείται για κινούμενα πράγματα. Είτε ως μονοπάτια πεζοπορίας είτε ως καθαροί δρόμοι, οι δρόμοι έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ νωρίς. Το αυτοκίνητο άλλαξε τις οδικές μεταφορές και σήμερα φορτηγά φορτηγών, φορτηγά και ρυμουλκούμενα μεταφέρουν τεράστιους όγκους πραγμάτων στους δρόμους.

Ομοίως με επιπλέον δημιουργημένες κατασκευές για ξαπλώστρες που χρησιμοποιούν υλικά όπως τσιμέντο και περιοχή προσγείωσης, οι δρόμοι είναι λίγο αργότερα σε γενικές γραμμές πιο συμπαγείς. Περαιτέρω πρόοδοι που συντονίζονται κρυφά έχουν προτείνει ότι οι επεκτάσεις μπορούν να γίνουν σε υδάτινα σώματα που λειτουργούν με την πρόοδο των πραγμάτων σε όλη την περιοχή που απομονώνεται από ρέματα.

Θαλάσσιες μεταφορές

Οι θαλάσσιες μεταφορές ήταν πάντα ένας θεμελιώδης τρόπος για να μεταφερθούν τα πράγματα σε έθνη και εστιακές περιοχές. Καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια όταν βρίσκονται απομονωμένα από τους δρόμους ή τις σιδηροδρομικές γραμμές, τα εμπορευματικά σκάφη μπορούν να μεταφέρουν τερατώδη αριθμό αποθηκών φορτίου σε ένα μοναχικό ταξίδι ξεκινώντας από ένα λιμάνι και στη συνέχεια.

Με την έλευση της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, το πράγμα μπορεί τώρα να μετακινηθεί πραγματικά χρησιμοποιώντας πλοία που μπορούν να απορριφθούν στα λιμάνια και, ανάλογα με τις ανάγκες, να σταλούν μέσω σιδηροδρόμου σε εσωτερικές επιχειρηματικές περιοχές.

Σιδηροδρομικές γραμμές

Μετά τη Βιομηχανική Επανάσταση, οι σιδηροδρομικές μεταφορές άρχισαν να χρησιμοποιούνται εκτενώς για μετακινήσεις. Η σιδηροδρομική ανάπτυξη έχει λειτουργήσει απίστευτα σε όλο το μήκος. Σήμερα τα ηλεκτρικά τρένα ντίζελ τραβούν γιγαντιαίους βαθμούς φορτίου σε διάφορες περιοχές του πλανήτη.

Οι ταχείες σιδηροδρομικές μεταφορές έχουν καταλήξει να είναι ικανοί να μετακινούν πράγματα σε γιγαντιαίες αποστάσεις σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία και η Κίνα και στην Ευρώπη.

Μαθήματα πτήσεων

Η χρήση του αεροπλάνου για τη μετακίνηση εμπορευμάτων έχει ως επί το πλείστον περιοριστεί σε περιοχές όπου ο κεντρικός χαρακτήρας είναι η κρίσιμη ανάγκη. Τεράστια αερομεταφορεία εμπορευμάτων όπως τα Boeing 707 και 727 μπορούν να μεταφέρουν τεράστια επίπεδα φορτίου τη φορά.

Εν πάση περιπτώσει, το κόστος μεταφοράς και η παρεμπόδιση στον όγκο των πραγμάτων που μπορούν να μετακινηθούν κάθε φορά έχουν αποτρέψει την τεράστια βελτιωμένη χρήση του αεροπλάνου στη βελτίωση των πραγμάτων.

Η διόρθωση είναι απαραίτητη

Ενώ η Διακίνηση Αγαθών, Μεταφορές αναμφίβολα επηρεάζει τον κύκλο που σχετίζεται με τα μετρητά, αντίστοιχα επηρεάζει σαφώς το κλίμα. Το ίσιωμα είναι επιτακτική ανάγκη για την αντιμετώπιση των διαφορετικών εξαρτημάτων που περιλαμβάνονται. Ένα ιδιαίτερα διευθετημένο πλαίσιο μεταφορών θα χρησιμοποιεί ανοιχτά περιβάλλοντα εργασίας και πιστοποίηση, μια εξομαλυνόμενη και οικολογικά υποχρεωτική διαδικασία μεταφοράς με μικρότερο κόστος

Add a Comment

Your email address will not be published.