Βρίσκετε επιτυχία στο να διατηρείτε το σπίτι σας δροσερό

Η προστασία του επάνω δωματίου είναι σημαντική τόσο για να διατηρείτε το σπίτι σας γαλήνια ζεστό και δροσερό. Καθ ‘όλη τη διάρκεια των κρύων μηνών, ενώ προσπαθούμε να κρατήσουμε το σπίτι ζεστό, σκεφτόμαστε την προστασία της σοφίτας και αν θα βοηθούσε περισσότερη προστασία. Αυτό που κάποτε παραμελούμε είναι η σημαντική προστασία του χώρου αποθήκευσης εργασίας που βοηθά να διατηρείται το σπίτι δροσερό κατά τη διάρκεια των καταιγιστικών μεσαίων μηνών.

Η προστασία του επάνω δωματίου είναι μία από τις πιο σημαντικές εκτιμήσεις επιπτώσεων δαπανών που μπορείτε να κάνετε για να συμβαδίσετε με παρηγοριά, μέτρια ενέργεια και να διαθέσετε μετρητά. Ο ζεστός αέρας που παράγει το θερμαντικό σας πλαίσιο και ο δροσερός αέρας που δίνει το A/C σας δεν αγαπά τίποτα καλύτερο σε σύγκριση με το να ξεφύγετε μέσω των αποθηκευτικών μας χώρων.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε μια μικρή δυσκολία να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας φέτος στα μέσα του έτους χωρίς να χρησιμοποιείτε το σύστημα κλιματισμού 24 ώρες την ημέρα, μην αγνοήσετε την πιθανότητα ότι η κύρια μετασκευή που πρέπει να εφαρμόσετε είναι να προσθέσετε προστασία στον επάνω χώρο.

Η απόρριψη του προστατευτικού χώρου αποθήκευσης δεν θα είναι εγγυημένο ότι θα προσφέρει την παρηγοριά, τα αποθεματικά κεφαλαίων ενέργειας και τις χαμηλότερες χρεώσεις υπηρεσιών που αναζητάτε. Όπως όλα τα άλλα πράγματα στον τομέα της ανακαίνισης του σπιτιού, το να το κάνετε σωστά θα δημιουργήσετε επιτυχίες.

Ακολουθούν 8 συμβουλές για να προσθέσετε προστασία και να επιτύχετε να διατηρήσετε το σπίτι σας δροσερό.

1. Σφραγίστε πρώτα την οροφή με αέρα:

Η προστασία διευκολύνει την ανταλλαγή της έντασης από τη μία πλευρά του προστατευτικού στρώματος στην αντίθετη πλευρά. Αυτό είναι υπέροχο, ο ζεστός αέρας στη μία πλευρά καταναλώνει ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας για να περάσει από την προστασία και να αναμειχθεί με τον αέρα του ιού στην αντίθετη πλευρά. Η προστασία είναι εξαιρετική κατά την κλήση της κίνησης προς τα πίσω θερμότητας, ωστόσο δεν είναι πολύ μεγάλη στην κλήση προς τα πίσω ροές αέρα, ιδιαίτερα αν υποτεθεί ότι ο αέρας ωθείται μέσω της προστασίας λόγω της αντίθεσης πίεσης, της πρόσκρουσης στοίβας ή του γενικού αερίου.

Όταν οι ροές αέρα περνούν από την προστασία, χάνεται ένα μέρος της εκτίμησης προστασίας. Η προστασία δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη δουλειά που προοριζόταν να κάνει. Πριν προστατεύσετε τη σοφίτα, φροντίστε να σφραγίσετε τα ανοίγματα στην οροφή. Αεροσφραγίστε αυτές τις εισόδους οροφής που κατασκευάζονται από τεχνίτες, ηλεκτρολόγους, HVAC και καπνοδόχους.

2. Προ-καλωδίωση της σοφίτας για την τρέχουσα και μελλοντική τεχνολογία:

Έχω βρεθεί σε πολυάριθμους αποθηκευτικούς χώρους και έχω δει την εξάλειψη της προστασίας που συμβαίνει όταν κάθε εγκαταστάτης δορυφορικών πιάτων, υποδοχή τηλεφωνικής οργάνωσης, υπηρεσία Διαδικτύου, κύριος ασφαλείας και εξολοθρευτής τελειώνει τη βόλτα και τη ολίσθηση στη σοφίτα.

Αυτά τα άτομα σκέφτονται απλώς να σας συνδέουν, δεν θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται λιγότερο για την προστασία σας. Όταν 6 άτομα με μπότες έχουν περπατήσει εκεί πάνω και έχουν ισιώσει όλο αυτό το μαλακό, ελεύθερο γέμισμα, φουσκωμένο με προστασία, δεν έχετε πολλά R-steems.

Σε περίπτωση που έχετε την ευκαιρία, καλωδιώστε εκ των προτέρων το επάνω δωμάτιο και ετοιμαστείτε για καινοτομία. Αν υποθέσουμε ότι οι εγκαταστάτες από τον ιστό θα πρέπει να φτάσουν στον αποθηκευτικό χώρο, συμβουλέψτε τους να το αφήσουν όπως τον εντόπισαν. Σε περίπτωση που το συσκευάσατε, μαλακώστε το πριν φύγετε.

3. Παρέχετε αερισμό στο επάνω δωμάτιο:

Με κάθε ειλικρίνεια, ένα πάνω δωμάτιο χρειάζεται να αναπνεύσει. Σε κάθε περίπτωση μεταμορφώνεται σε σόμπα. Είμαι βέβαιος ότι ξέρετε για τι πράγμα μιλάω, έχετε βιώσει την επιρροή των κρεατοπαραγωγής διάφορες νύχτες στην πορεία της ζωής σας.

Δουλεύει κάπως έτσι:

Είναι μια υπέροχη φωτεινή μέρα και οι ζεστές ακτίνες του ήλιου χτυπούν στην ταράτσα όλο το πρωί και όλο το βράδυ. Ο χώρος της αποθήκης ζεσταίνεται, μετά ζεσταίνεται, μετά, σε εκείνο το σημείο, γίνεται ανατίναξη. Γύρω στις 4 μ.μ. νωρίς το απόγευμα, οι εκρηκτικές θερμοκρασίες στη σοφίτα αρχίζουν να πηγάζουν από την οροφή και να προσθέτουν ένταση στην περιοχή διαβίωσης. Καθώς ο ήλιος δύει, το σπίτι απλά συνεχίζει να γίνεται πιο λαμπερό και πιο λαμπερό.

Οι εξωτερικές θερμοκρασίες κρυώνουν λίγο, ανοίγεις τα παράθυρα και τις εισόδους, αλλά το πάνω δωμάτιο μονώσεις ταράτσων να μαγειρεύεις. Με παγωμένο νερό κοντά στο κρεβάτι σας και μια δροσερή, υγρή πετσέτα πάνω από το μέτωπό σας, προσπαθείτε να ξεκουραστείτε.

Τα Δημοτικά Τμήματα θα σας ενημερώσουν πόσο αερισμό πρέπει να έχετε για την αποθήκη σας. Θα πουν ότι θέλετε πραγματικά τέτοια αμέτρητα τετραγωνικά πόδια αερισμού ανοιχτής αποθήκης για κάθε 100 κυβικά πόδια χώρου σοφίτας. Η σύστασή μου είναι να δώσετε περισσότερο αερισμό στο πατάρι από ότι προτείνεται η βάση.

Τι στην πράσινη γη του Θεού, ρυθμίστε τη σόμπα του επάνω δωματίου σας με πολύ αερισμό στη σοφίτα, περισσότερο είναι πάντα καλύτερο.

4. Παρουσιάστε το Solar Attic Exhaust Fan:

Δεν έχω βρει ένα μοναχικό άτομο που θα μπορούσε να κάνει χωρίς τον ανεμιστήρα εξάτμισης του επάνω δωματίου που βασίζεται στο φως του ήλιου. Αυτή είναι μια προσέγγιση για την απενεργοποίηση του κρεατοπαραγωγής, στην πραγματικότητα. Οι κάτοχοι στεγαστικών δανείων δείχνουν ότι οι θαυμαστές βοηθούν πραγματικά στο να συγκρατήσουν τη σοφίτα από το να ζεστάνει τον χώρο διαβίωσης κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Στο σημείο που ο ήλιος ξεσηκώνει τα πράγματα γύρω από την πόλη, το έκθεμα που είναι τοποθετημένο ακριβώς πάνω στο κάλυμμα του ανεμιστήρα, ο ανεμιστήρας αρχίζει να βγάζει τον αέρα που φουσκώνει από τη σοφίτα. Στη συνέχεια, ο αέρας αντικαθίσταται από ψυχρότερο αέρα που εισέρχεται στο επάνω δωμάτιο κατά μήκος του κάτω μέρους της ταράτσας. Έξοδος αέρας κρεατοπαραγωγής, ψυχρότερος αέρας μέσα.

5. Παρουσιάστε τους σωλήνες ηλιακού φωτός:

Προτού προστατέψετε το επάνω δωμάτιο και κάνετε το ταξίδι στη σοφίτα πιο ενοχλητικό, γιατί να μην εισάγετε έναν ή δύο κύλινδρους με βάση το ηλιακό φως και στη συνέχεια να προσθέσετε περισσότερη προστασία αποθηκευτικού χώρου. Οι σωλήνες που βασίζονται στον ήλιο είναι μια απίστευτη μέθοδος για την προσθήκη κανονικού φωτός σε ένα χώρο που δεν έχει άλλη πηγή φωτός εκτός από ένα φως.

Add a Comment

Your email address will not be published.